2018. január 20., szombat - Fábián, Sebestyén napja.
AZ M3G KFT. KÖSZÖNTI ÖNT HONLAPJÁN!
2012.01.01. óta ennyien láthatták monitorainkat: 14.469.532

Jelentesse meg cége hirdetését, ismertesse termékeit, szolgáltatásait Debrecen egészségügyi intézményeiben, a Kenézy Kórházban és az Egészségügyi Járóbeteg Központban. Ezeken a monitorokon nagyszámú, különböző korosztályú és érdeklődési körrel rendelkező nézőközönség előtt biztosítunk lehetőséget Önnek vállalkozása képes hirdetésére, szolgáltatásai ismertetésére. Meglévő partnereink visszajelzése alapján bizton állíthatjuk, hogy az Ön hirdetésének is van célközönsége az általunk üzemeltetett monitorokon.
Kattintson a további részletekért.

További hirdetési lehetőséget biztosítunk Önnek az általunk szerkesztett, negyedévente megjelenő „Egészségére!” magazinban is. Kérje komplett személyre szabott ajánlatunkat, melyben kedvező áron biztosítunk Önnek lehetőséget a monitorokon és az újságban is.
Kattintson a további részletekért.

Kapcsolódó szolgáltatásaink széles tárháza azonban nem csak terméke hirdetésében, hanem az alábbi területeken is lehetőséget biztosít az Ön számára:

Mit adhat Önnek az M3G Kft?

  • Megbízható és hatékony, modern hirdetési formát 38 darab plazma monitoron, melynek száma folyamatosan növekszik.
  • Dinamikus marketing eszközt, mely gyakran, a megjelenés során bármikor frissíthető, így kiválóan alkalmas reklámkampányok, árleszállítások, akciók vagy új termékek bevezetésének bemutatására, akár naponta százszor is.
  • Hatékony és gazdaságos reklámfelületeket igazán kedvező ár-érték arányban.
  • Bármilyen kapcsolódó grafikai szolgáltatásban állunk szíves rendelkezésére.
  • Álláshirdetés 2016.11.15 Debreceni székhelyű, szoftverfejlesztő és rendszerüzemeltető Cégünk munkatársat keres Szoftverfejlesztő pozícióba.
  • Nagyformátumú nyomtatás! 2015.06.02 Művészi képek nyomtatására kifejlesztett EPSON nyomtatónk segítségével kiváló minőségű fotók, poszterek, vászonképek nyomtatását vállaljuk.

Ha régebbi híreink között szeretne tallózni, kattintson ide, vagy a Hírek címre felül.